İçeriğe geç

2022 Popüler Instagram Etiketleri

Paylaş:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Her sene olduğu gibi 2022 yılı sonunda da yılın enleri belli oldu! 2022’nin popüler Instagram etiketleri açıklandı. Listede birçok kategoriden farklı etiketler yer almakta. Sene boyunca viral olan konular, gündemden düşmeyen güncel haberler sosyal medya gündemine direkt olarak yansımış görünüyor. Siyasi olaylardan ünlü dünyasına kadar farklı kategorilerdeki etiketler en çok kullanılanlar arasına girmeyi başardı. Peki, 2022’nin popüler Instagram etiketleri neler oldu? En çok konuşulan gündemi meşgul eden o etiketleri sizin için araştırdık. İşte tüm detaylar ve daha fazlası yazımızda.

2022’nin son günlerinde neredeyse bütün sosyal medya platformları geçen yılın özeti şeklinde içerikler ortaya koyuyor. Bütün dünyada trend olan Spotify Wrapped ile 2022 yılında dinlediğimiz şarkıların sıralamasını ve karma halleriyle karşılaştık. Ünlü sosyal medya uygulaması olan Instagram ise 2022’de en çok tercih edilen etiketleri açıkladı.

En Çok Kullanılan 2022 Popüler Instagram Etiketleri 

Instagram 2022 etiketlerinde spordan bütün dünyayı kasıp kavuran bazı olaylara kadar pek çok türden etiketler var. Öyle ki, paylaşılan içerikte ilk 10’a girmeyi başaran olayların her biri birbirinden farklı konular hakkında. 

Listede en üstte #mahsaamini etiketiyle karşılaşıyoruz. İran’da yaşayan 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin kıyafet kurallarına uymadığı için ahlak polisleri göz altına alıp öldürdüğü için her yerde eylemler başladı. Bu eylemlere dünyanın dört bir tarafından destek geldi ve bu süreçte #mahsaamini etiketi en çok kullanılan etiketlerden oldu. 

Taylor Swift ise Midnights albümü ile rekor kırarak listede yerini aldı. Hayranları, sanatçının bu başarısını #TaylorSwift etiketiyle paylaşımlar yaparak kutladı. 

Bir diğer etiket ise kuşkusuz herkesin mutlaka konuştuğu Ukrayna-Rusya savaşı. Bütün dünyanın dört gözle takip ettiği bu olayda hem Ukrayna hem de dünyadaki diğer destekçileri,” Ukrayna’nın yanında olun!” anlamına gelen #StandWithUkraine etiketiyle paylaşım yaparak barış çağrısı yaptı. 

Geçen günlerde finali oynanan ve Lionel Messi öncülüğünde Arjantin’in kazandığı Katar 2022 Dünya Kupası, futbolseverlerce büyük bir merak ve coşkuyla takip edildi. #FIFAWorldCup etiketi ise hayranların maça olan ilgisini gösterdi. 

Instagram resmi hesabı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda” Bunlar fritözlerden animelere, 2022 yılının en çok kullanılan etiketleriydi.” İfadeleri yer aldı. 

Listede bulunan diğer etiketler ise şunlar:

  • #NFT 
  • #Airfryer 
  • #StrangerThings 
  • #SpyxFamily 
  • #Bookstagram 
  • #JamesWebSpaceTelescope 

Siz en çok kullanılan etiketler hakkında neler düşünüyorsunuz? En çok kullanılan Instagram etiketlerini sizler de paylaşımlarınızda kullandınız mı? Daha fazla güncel bilgi için bizi Instagram’da takip edebilirsiniz.

Stay Connected

Diğer Yazılar

keşfet

Merkez Mah. Hasat Sk. Kamara No:52 İç Kapı No:1
Şişli/İstanbul 34381

P: +90 (549) 633 06 34

Bize yazın.
info@soditi.com